İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Reşat Tardu Ortaokulu

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil! Gelecek sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI neşe ve coşku içinde kutlandı.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Gökçe ÇAĞATAYALP ÖZDİN, Merve SÜREK ve Zeynep AKKÜLAH'ın öğrencileri ile birlikte hazırlayıp oynadıkları tiyatro gösterimi ile öğrecilerimizin kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamışlardır.  Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz matematik öğretmeni Yasemin YILDIZ UZUN öğrencilerin hazırladığı projeleri gösterilerle birlikte okul bahçesinde sergileyerek farkındalık oluşturmuştur. Öğretmenimize ve katkı sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğretmenlerinde Beyza ERBAŞ ve Ayşe KUL OKUYAN'ın hazırlayıp okulumuzda sergiledikleri tiyatro gösterimi ile sosyal ve kültürel faaliyetlere katkı sağladıkları için teşşekkür ederiz.

May

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Merve SÜREK öğrencilerine verdiği proje ödevlerinin çalışmalarını okulumuz bahçesinde sergileyerek diğer öğrenciler için de farkındalık oluşturmuştur. Öğretmenimiz ve öğrencilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ'NE özel okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Ebru ÖZER öncülüğünde resim sergisi düzenlenmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı okulumuzda anlamlı bir şekilde gerçekleştirildi.

Mrt

AFAD koordinatörlüğünde ülke geneli 04.03.2022 tarihinde saat 11.30'da eş zamanlı deprem tatbikatı yapıldı. Okulumuzda da deprem tatbikatını gerçekleştirdik.

OKULUMUZUN KONFERANS SALONU

Ara

AFAD Acil Durum Broşürlerine linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ara

AFAD Acil Mobil Uygulaması tanıtım videosunu linke tıklayarak izleyip uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kas

Okulumuz öğrencileriyle 12 Kasım Afet Eğitimi Hazırlık Günü kapsamında afet farkındalık etkinlikleri düzenlenmiştir.

Tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyoruz.